OLDTIMER & YOUNGTIMER CLUB TIMISOARA
FORUM DEDICAT PASIONATILOR DE OLDTIMER SI YOUNGTIMER DIN TIMISOARA
Nou pe simpatie:Profil LaraTaner Femeie 24 ani Prahova cauta Barbat 24 - 52 ani
OLDTIMER & YOUNGTIMER CLUB TIMISOARA Reguli Inregistrare Login Poze Nu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
Poze parada _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
Sponzori : Iulius Mall Amr leasing http://www.amr-leasing.ro/ Retroparada Banateana Poze ,impresii . – poza de administrator, in Retroparada Banateana 2011 · 37.9KB _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
http://www.veteran.ro/ Anuntul paradei este si acolo _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
trabyro Membru Senior Din: Timisoara
Postari: 143
Impresii FIERBINTIIII in direct de pe WI-FI ul Mallului _______________________________________www.Traby.ro www.TrabantClub.ro Dedicat Trabantistilor Tel +4 0721 130587 +4 0740 485474 YM trabyro[@]yahoo.com
foarte, foarte fierbinti, mi-ai luat-o inainte _______________________________________ NU mai sunati/sms, sunt plecat din tara, dati mail la si va raspund.
YoKoMy Membru Senior
Postari: 1335
Cand ma uit ma imbolnavesc.... Felicitari si multi ani inainte ca sa le poata ingriji !
ce frumos este IMS-ul imi pare rau ca nu l-am vazut in realitate imi place mult inscriptia "fabricat in Romania" frumoase si cele doua Dacia 1100 si 1300 puse una langa alta
Poze fresh _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
more pictures _______________________________________www.Traby.ro www.TrabantClub.ro Dedicat Trabantistilor Tel +4 0721 130587 +4 0740 485474 YM trabyro[@]yahoo.com
_______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
Multumiri participantilor pentru prezenta cei care nu au diploma de participare sa ma anunte sa stiu cate aduc duminica viitoare . _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
Eu nu am Diploma. Nu stiam ca se inmaneaza una. Si io' nenea vreau _______________________________________www.Traby.ro www.TrabantClub.ro Dedicat Trabantistilor Tel +4 0721 130587 +4 0740 485474 YM trabyro[@]yahoo.com
datomas Participant la intalniri
Postari: 99
Buna seara! In primul rand salutari. Am gasit cea mai detaliata reflectare in media a evenimentului pe:http://www.oglindaretrovizoare.ro/ Mi-am permis ca in numele nostru sa-i multumesc pentru suport realizatorului emisiunii dl. Radu Micu . Domnia sa ne roaga sa-l mai invitam si la alte demersuri similare. De asemenea, trebuie redactata si trimisa celor de la biroul politiei rutiere o scrisoare de multumire oficiala. Cu acelasi respect, Cosmin Goian
http://tvt89.bridgeman.ro/stiri_categ.p ... p;icateg=9 Multumim participantilor pentru prezenta !! De asemenea Iulius Mall pentru gazduire si reprezentantilor media pentru dat sfoara-n tara _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
Reportajul realizat de cei de la "oglinda retrovizoare" direct de pe you tube:VIDEO
VIDEO
fiat 124Retroparada Banateana Poze ,impresii . – poza de datomas, in Retroparada Banateana 2011 · 49.1KB
ford consulRetroparada Banateana Poze ,impresii . – poza de datomas, in Retroparada Banateana 2011 · 39.8KB
Super pozele _______________________________________ Problemele complexe au raspunsuri usor de descoperit si de inteles, dar gresite.
asv Fondator Old Timer Club Din: Timisoara
Postari: 1139
am o mare MARE rugaminte la cei care au fost la parada am nevoie de numarul de telefon al domnului care a fost cu ARO M461 ma poate ajuta cineva?
YoKoMy Membru Senior
Postari: 1335
In al doielea video am vazut o masina cunoscuta mie, apare pe acolo si o Dacie 1100 portocalie, aia e din Resita, vad ca batranu' a fost si pe la Timisoara cu ea...chiar daca e tunarita cam urat, macar umbla cu ea..